Feesten

Bruiloften, jubilea, recepties, Bar Mitwa’s, verjaardagen of zomaar een feest.  In een café, restaurant of sjiek hotel, boerderij of  in de woonkamer. 
Mazzeltov heeft het allemaal meegemaakt. We hebben niet alles geteld, maar het zijn zeker 600 optredens geweest.

Advies
We voelen precies aan welke sfeer er op het moment suprême neergezet moet worden en hoe we dat kunnen bereiken.  Daarbij kunnen we ook advies geven over hoe een avond vormgegeven kan worden, of er een geluidsinstallatie nodig is en wanneer er ruimte is voor bijvoorbeeld een bijdrage van een familielid. 

Repertoire
Mazzeltov speelt graag Joodse muziek omdat dit muziek met een verhaal is. Daarnaast is het enorm rijk aan stijlen. Joodse muziek is met de Joden de hele wereld over gereisd en heeft zich vermengt met de plaatselijke muziek.  Mazzeltov speelt naast de oorspronkelijke Oost-Europese klezmer ook die muziek. Denk dan aan de Joden die in de vorige eeuw naar de Verenigde Staten geëmigreerd zijn en de traditionele Joodse muziek in de theaters van New York speelden, waar het beïnvloed werd door Jazz. In zuid-Amerika is het beïnvloed door tango en in Oost-Europa door Balkanmuziek, in Frankrijk door hot-club etc. Maar ook de Israëlische Hora’s die bijvoorbeeld vaak gespeeld worden op Bar Mitswa’s behoren tot ons repertoire. 
We sluiten aan bij de vraag, die we vooraf doorspreken, maar ook bij het moment. Als we zien dat mensen graag willen dansen, dan gaan we nog even door totdat we zien dat de gasten weer zin hebben om even te gaan zitten. De muziek wordt dan weer langzaam de achtergrondmuziek zodat de mensen rustig met elkaar kunnen praten

Lekker in het gehoor
De muziek van Mazzeltov wordt door veel mensen gewaardeerd, ook al zijn ze niet bekend met het repertoire. Het ligt goed in het gehoor. Als er gedanst wordt dan spelen we lekker voluit. Maar tijdens een receptie of diner is het volume zodanig dat er ook een gesprek gevoerd kan worden. Een feest is immers vaak een reünie en dan wil je je familie en bekenden, die je niet iedere dag ziet, ook spreken.

Kosten
Mazzeltov speelt de komende tijd met een basisformatie van vier personen: zang, viool, gitaar/contrabas en accordeon. Dit kunnen we echter uitbreiden maar we kunnen ook met een duo of trio komen.
De prijs van een optreden op een feest hangt af van verschillende factoren zoals de lengte van het optreden, de reiskosten etc. de richtprijs is €300,- p.p. dus €600,- voor een duo en €900,- voor een trio.
Stuur een mail naar info@mazzeltov.nl voor een exacte prijsopgave of bel met Harm van den Berg 06-48952427